/

Hej alla fantastiska energigivande människor i mitt liv - ni vet vilka ni är!

 
Tänk vilken skillnad det är mellan människor i ens omgivning som GER energi och de som TAR energi! 
 
De som tar gör det genom att inte lyssna, att bara prata om sig själva, genom att gnälla om det mesta, genom att älta sina problem om och om igen och genom att vara dryga. Det finns fler sätt. Tro mig. 
 
Det låter kanske enkelt men dessa ska man med kirugiskt precision ta bort ur sitt liv. Det finns ju så mycket annat som stjäl energi. Elräkningen, att tanka bilen, mulna dagar i oändlig rad, +5 grader, ta ut soporna, kattbajs i sandlådan, gnälliga barn. Ni ser, listan är fasen oändlig. VARFÖR ska ens vänner vara på den listan. Nä, låt mig va. Dra!
 
 
Jag kan själv vara en person som tar ganska mycket syre i ett rum. Jag vet. Jag pratar för mycket, jag skämtar om allt. Det är som att det liksom MÅSTE ut. Jag kan behärska mig om jag måste. Men så fort jag känner av att det är ok är det som att dämningen brister. MEN, jag hoppas och tror att det GER energi. Jag är ganska rolig när jag sätter den sidan till. Iallafall tycker jag det själv moooaaahahaaaa! Och jag skämtar gärna om mig själv. 
 
Idag har jag inom loppet av en timme träffat en handfull människor som GER energi. Och jisses vad det gör för fortsättningen av dagen. Tro, hopp och kärlek! Och glädje. Och självkänsla. Det är en ynnest att få vara i er bekantskapskrets. Och ni är fler än de jag träffade idag. Ni har gjort så mycket för mig i form av råd, pepp, glädje, skratt och bra prat. 
 
Jag hoppas hoppas hoppas att jag kan ge tillbaka! Jag vill vara en person som får folk att må bra. 
 
kram och TREVLIG helg!