/ event /

Det är dags att sätta igång!

Jag hälsade välkommen hit den 24 november, sen hände ingenting... Som att skapa en site och skriva "Under construction" på en stor gulsvart skylt med vägbommar omkring. Alla som har varit med lite vet ju att har byggjobbarna väl satt upp skyltar och koner så lär man få vänta och köa ett bra tag. Det kommer dröja innan någon ens dyker upp. Lite så här med tydligen. Anledningarna är många men vi går inte in på det.
 
Jag har länge funderat på att blogga. Men för att göra det måste man ju ha något att säga. Jag har jag känt att jag inte har det. Men nu har jag ändrat mig. Jag kan berätta om hur det är att hoppa av en "karriär" mitt i livet. Att säga nej till (hyfsat) hög lön, bonusar och prestige. Jag kan berätta om hur härligt och kul det är att prata inför folk. Jag kan berätta hur roliga mina dagar är just nu. Efter nästan 20 år som marknadsförare borde jag ha ett och annat att tillföra där men det får vi se. De senaste åren har fått mig att känna att jag inte kan någonting. Så det var bra att jag hoppade av. För det stämmer ju inte, det fattar ju jag också. Och bara det faktum att den tanken slagit rot i mitt huvud gör att jag varje dag tycker att jag gjorde rätt.
 
Sen tenderar jag att göra ganska bizarra saker ibland. De som är nära mig har hört historierna men det kommer alltid nya. Jag bjuder på dessa anekdoter och tänkte riva av en och annan här. Gamla och nya. Alltid får det någon att känna sig lite mer normal :-)
 
Sen kommer jag inte att kunna låta bli att nämna mina barn och min man ibland. Jag älskar dem för mycket. Fast jag är arg på dem ofta också.
 
Vem är jag då? Jag är en tjej som hatar att tanka. Kalllt, blåsigt, luktar illa, kostar mycket. Usch. Jag älskar att läsa. På gränsen till maniskt. Ah, kanske klämmer in ett och annat boktips också. Här kommer ett första: Ask him why av Catherine Ryan Hyde.  Mer då... Enligt vänner och bekanta så skapar jag bra stämning omkring mig. Det gillar jag, för det vill jag göra. Så det hoppas jag stämmer. Sen har jag humor, den torra ironiska varianten. Dessvärre finns det även en sur jäkel bakom leendet och skämten så jag brottas en del med den delen av mig. Jag vill vara en bra vän. Tyvärr är jag lite virrig ibland och dagarna springer iväg så jag brottas även med den biten. Men viljan finns... En slumrande kreativ ådra har fått mig att ta ett stort kliv mot ett mer kreativt arbetsliv. Tiden får utvisa hur det blir med den saken.
 
Resten får ni veta framöver. Den fula bilden nedan tog jag på ett bortglömt A3 papper som sitter på en vägg på skolan. Så sant tycker jag. Det är bara att börja. Någonstans. Börja bara gå. Jag börjar här.
 
Kram så länge!
 
Anna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 / / Tess:

Det här ska bli så kul att följa. Jag kan skriva under på det där med att sprida god stämning, och jag tycker du gjort helt rätt som valt att göra det du tycker om. Livet är för kort!

Svar: Tack fina du!
Annan Bergermark Lindeman

#2 / / Jeanette Sandgren:

Anna!
Är helt säker på att du gjort rätt val! Och det du beskriver om dig själv stämmer perfekt in på den tjejen jag känner , kanske dock något försiktigt skrivet ;-) Jag är helt övertygad om att allt kommer gå bra för dig och att det blir framgångsrikt. Du är duktig, begåvad, rolig, varm och omtänksam......
Så det ska bli jätte kul att följa dig :-)
All lycka till dig och ta hand om dig och din familj <3
Varm kram Jeanette

Svar: Tack snälla! Länge sen förresten! Hur mår du? Har sett att även du haft en resa. Kraaaaam
Annan Bergermark Lindeman

#3 / / Anna M:

Men titta! Bloggen! Vad kul! Ser fram emot att läsa mer Anna! Bra början! Hatar att tanka och sprider glädje! Yes! Kram på dig pärlan!

Svar: Ja se på f-n 😃 Tack vännen! Kraaaam
Annan Bergermark Lindeman

#4 / / Anders Ahl:

Blondin-Bella har INGET att komma med nu när din Blogg är igång. Kör så det ryker vännen!

Svar: Kram Anders! :-)
Annan Bergermark Lindeman

#5 / / Anna:

Du har "rätt känsla för feelingen" du!!!

Det blir spännande att följa din resa.

KRAM

Svar: kram! Ses snart?
Anna Bergermark Lindeman

#6 / / Åsa:

Hejja dig! Helt rätt! Ska bli urskoj att följa din blogg!

Svar: kraaaam
Anna Bergermark Lindeman