/

Nu börjar resten av mitt liv!

Schools out! Nu är jag diplomerad Visual Merchendiser. Och marknadsekonomi. Och Marknads kommunikatör. En superkul tid är till ända men nu kliar det i hela kroppen att komma igång och arbeta med massa roliga uppdrag och människor.
 
Kruxet är bara att hitta dem :-) Jag inser att jag har hårt arbete framför mig. Det är dock inget nytt. Jag har alltid jobbat hårt. Jag är passionerad, lojal och har hög arbetsmoral. Nu satsar jag bara på att göra det för mig själv. Det är galet spännande. Nu börjar resten av mitt liv! 
 
Målet i juni nu är att jobba framåt, att hitta sysselsättning för hösten primärt. Jag gör gärna några fler homestaging uppdrag för att fylla på mitt portfolio. Om ni har någon som behöver det får ni gärna höra av er. Skicka ett mail på annalindeman@outlook.com. Jag tar betalt men inte mycket. Win win ;-) 
 
Så här såg det ut i vardagsrummet efter mitt förra styling jobb. Jag är efter förutsättningarna nöjd. 
 
 
Det finns fler bilder om intresset finns. Visning i helgen :-) 
 
Jag har haft några möten jag hoppas på. Jag ska ringa massor av mäklare. Jag har några fler möten jag också hoppas på. Massor att göra. Hemsida ska snickras, mail ska fixas, visitkort designas. Bloggar ska skrivas och bilder ska tas. 
 
Sen är det självförtroendet. På ena axeln sitter en gnällig ängel och på andra axeln sitter en tuff jäkel. De motarbetar varandra. Den ena tror inte riktigt på mig. Är det någon som har något bekämpningsmedel? Funkar RoundUp? :-)
 
Hejjar ni på mig? 
 
kram
 
 
 
 
 
#1 / / Sussi Dahlstrand:

Jag hejar på dig!